Udgivet i

Den bedste barselsgave

baby alma på 6 mdr. sidder på gulvet og trommer på sin baby bongo

Barselsgaver med musikinstrumenter

Leder du efter en fin barselsgave, som barnet kan have glæde af i mange år frem over? Så er et musikinstrument et rigtig godt bud. Se vores guide med gaver til forskellige alderstrin.Alma leger med sin barselsgave et stykke rytmelegetøj i træ

Musik er for alle aldre, og et instrument kan bruges på mange måder af både små babyhænder og større barnehænder. Et musikinstrument er med til at udvikle spædbarnets simple motorik til en kompleks færdighed, hvor barnet bruger høre-, føle og synssanserne til at koordinere dets bevægelser. Legen med musikinstrumenterne ændrer sig i takt med barnets udvikling, og børnehavebarnet kan have stor glæde og læring af at øve sig på rytmik (spille i takt), dynamik (spille svagt og kraftigt), improvisation (udfolde sig kreativt uden rammer) og samspil med andre. Høresansen er tæt forbundet med balancesansen, og musik og rytmer kan derfor være med til at styrke barnets balance, når det f.eks. skal lære at gå.

Hvis du giver et musikinstrument i barselsgave, dåbsgave eller til babyshower, giver du en gave, som kan bruges i mange år, og som kan følge barnet fra baby til tumling og videre til børnehave- og skolealderen og måske endda helt ind i voksenlivet. Hos tinytone.dk har vi et stort udvalg af små rytmedyr, rasleting og små trommer, som er gode til de små nysgerrige hænder, der er ved at lære motorikkens indviklede univers. Den gode kvalitet er i højsædet, og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige gave til den lille ny verdensborger. Vi pakker naturligvis gaven fint ind eller vedlægger gavepapir.

Gaveidéer til de små