Kontaktoplysninger

  • +45 51 93 85 48
  • info@tinytone.dk
  • Landevejen 32, 8350 Hundslund (besøg vores showroom)
  • CVR: 35486461

Tinytone på facebook

Tinytone på instagram

Charlotte & Karin sidder klar til at sende dine varer sikkert afsted.

“Danmark største udvalg af musikinstrumenter til læring og leg”

Om tinytone.dk

Hej, jeg hedder Charlotte, og det er mig, der pakker din ordre, snakker med dig i telefonen, svarer på din mail og passer de sociale profiler. Her er ingen indviklede kommunikationsveje. Alt, hvad der foregår hos tinytone.dk, går igennem mig.

Og hvem er jeg så?

Jeg er midt i 30’erne, uddannet cand.mag. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet og underviser på Odder Musikskole. Med en passion for musik og en god portion baggrundsviden er mit mål at skabe en platform med Danmarks største udvalg af instrumenter til læring & leg. Samtidig skal siden også være et forum til formidling af specialiseret viden om musikinstrumenternes egenskaber og fordele for barnets udvikling og musikudøvelsens gavnlige effekt generelt.

Ud over mig selv er der flere vigtige sparringspartnere i dette foretagende; min mand, Thomas, og vores tre børn, Birk, Alma og Lærke. Alle bidrager med lige præcis det, de kan. Thomas er også musikuddannet og musiklærer på Odder Højskole, og ungerne er ret skrappe til hands-on test af alle de skønne instrumenter. Sammen driver Thomas og jeg også forlaget Højs Nodeforlag. Når der er meget travlt med ordrer, får jeg kyndig hjælp i pakkeriet af min søde svigerinde, Karin, som I kan se på billedet.

Hos tinytone.dk får du personlig betjening, og du kan altid søge råd og vejledning og henvende dig med spørgsmål, forespørgsler eller lignende. Jeg vil meget gerne have input fra mine kunder, så hvis du er på udkig efter en bestemt vare, som jeg endnu ikke fører, eller hvis du mangler en god idé til en gave, så ring eller skriv.

Gå til kassen