Kontaktoplysninger

  • Telefon:  +45 51 93 85 48 (10:00-15:00 på hverdage).
  • Email: info@tinytone.dk (besvares inden for 3 timer på hverdage)
  • Adresse:  Landevejen 32, 8350 Hundslund (henvendelse på adressen kun efter aftale)
  • CVR: 35486461.

Tinytone på facebook

Tinytone på instagram

Danmark største udvalg af musikinstrumenter til læring og leg

 

Mor og barn

Om tinytone.dk

Hej, jeg hedder Charlotte, og det er mig, der pakker din ordre, snakker med dig i telefonen, svarer på din mail og passer de sociale profiler. Her er ingen indviklede kommunikationsveje. Alt, hvad der foregår hos tinytone.dk går igennem mig.

Og hvem er jeg så?

Jeg er midt i 30’erne, uddannet cand.mag. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet og har undervist i musik for både børn og voksne. Med en passion for musik og en god portion baggrundsviden, er mit mål at skabe en platform med Danmarks største udvalg af instrumenter til læring & leg. Samtidig skal siden også være et forum til formidling af specialiseret viden om musikinstrumenternes egenskaber og fordele for barnets udvikling og musikudøvelsens gavnlige effekt generelt.

Ud over mig selv er der tre vigtige sparringspartnere i dette foretagende; min mand, Thomas, og vores to børn, Birk og Alma. Alle tre bidrager med lige præcis det, de kan. Thomas er også musikuddannet og musiklærer på Odder Højskole, og ungerne er ret skrappe til hands-on test af alle de skønne instrumenter.

Hos tinytone.dk får du personlig betjening, og du kan altid søge råd og vejledning og henvende dig med spørgsmål, forespørgsler eller lignende. Jeg vil meget gerne have input fra mine kunder, så hvis du er på udkig efter en bestemt vare, som jeg endnu ikke fører, eller hvis du mangler en god idé til en gave, så ring eller skriv.

 

Til kassen