Persondatapolitik:

Mini & Mokka ApS foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den bestilte vare til dig. Vi har brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Emailadresse

Personoplysningerne registreres og opbevares af Mini & Mokka ApS i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til tinytone.dk er udelukkende til brug for Mini & Mokka ApS og vil på intet tidspunkt blive videregivet eller solgt til tredjemand.

Iht. persondataloven har du som registreret hos Mini & Mokka ApS altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Dette kan du få ved henvendelse via info@tinytone.dk.

Når du afgiver de nødvendige personoplysninger til Mini & Mokka ApS, sker det med dit samtykke til ovennævnte varetagelse af oplysningerne, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@tinytone.dk
Følgende fra Mini & Mokka ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig: Direktøren, webmasteren og pakkemedarbejdere.

Mini & Mokka ApS benytter følgende eksterne samarbejdspartnere (databehandlere):
Visma e-conomic A/S (bogføring)
RID Revision A/S (revision)
MailChimp (nyhedsbrev)
Facebook og Instagram (markedsføring)
Google Adwords (markedsføring)

Den dataansvarlige på tinytone.dk er Direktør Charlotte Høj Mortensen.

 

Gå til kassen